Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ..

Здравейте колеги имам алфа ромео gtv 97 година 150 коня 2.0 кубика не идва ток към свещите според вас от какво може да е дали е от компютъра или от датчика на коляновия вал ?

И от едното и от другото може да е. Кое точно, диагностика ще покаже.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Това е че колата се намира в едно село до Стара Загора и няма как да я докарам до града за диагностика бях свалил компютъра само да го проверят без колата обиколих всичките сервизи в града но никой не пожела да го провери без колата да е там и после отидох и купих датчика дано да е от него

Comment

Първоначално публикувано от devilw1sh Покажи съобщение
        Това е че колата се намира в едно село до Стара Загора и няма как да я докарам до града за диагностика бях свалил компютъра само да го проверят без колата обиколих всичките сервизи в града но никой не пожела да го провери без колата да е там и после отидох и купих датчика дано да е от него
        Не са много сервизите, които биха проверили компютъра без колата, защото за целта трябва да знаят елементарни неща, като как да го захранят и на кой пин да се вържат за да му направят диагностика. Освен това, така, като му няма периферията, той ще запише и една камара грешки, които реално не съществуват.

За целта трябва един лаптоп с подходящ кабел, софтуера за диагностика и някой, който поне малко разбира от това.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

... Намести си релетата под кората в ляво от волана
          Last edited by _power_; d.m.y г., 23:19.

Comment

Релетата баща ми ги е проверил и каза че са добре

Comment

как установихте че до свещите не достига ток?

Comment

Ами всичко сме сменили остана само компютъра

Comment

Ами всичко сме сменили остана само компютъра
                  Пич ти четеш ли какво ти се пише, или се вайкаш само? Напиши номерата на двата компютъра, твоя и другия, http://img1.annuncicdn.it/29/86/2986...e4462_orig.jpg е така изглежда или ако се четят номерата, направо ги снимай.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Извинявам се не съм видял В момента компютрите не са при мен помня че стария беше 000 а другия който купих 001

Comment

Какво стана ?

Comment

Ами май ще се окаже че е от бобините чакам баща ми да си дойде от чужбина и да я проверим

Comment

Колега това е най-глупавия начин да си ремонтираш колата, като сменяш наред каквото ти падне. Когато планината не отива при Мохамед, Мохамед отива при планината . Вземи един майстор от Стара Загора и го заведи на място да усне една диагнлстика, сигурен съм, че колегите от Стара Загора ще ти препоръчат някой.

Comment

Working...
                          X